FRISKE FÆLLESAREALER SOM EN FAST BUDGETPOST

Vedligeholdelse af boligforeningens grønne arealer

Den gode og billige løsning starter altid med en dialog, hvor jeres arealer gennemgås. Så er forudsætning på plads for altid at have skønne grønne arealer.

Altid friske fællesarealer til en fast post på budgettet

Sammenlign med dit nuværende budget helt uforpligtende. Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Jeg ønsker tilbud på følgende services:
GræsklipningHækkeklipningBeskæringSnerydning

En stærk og grøn vedligeholdelsesaftale af boligforeningens grønne områder

Vi holder hvad vi lover – så når vi aftaler vedligeholdelse af de grønne områder og fællesarealer, så får I det. Det giver stor tilfredshed i bestyrelsen og hos alle beboere. Kjærgaard Anlægsgartner er eksperter i vedligeholdelse af større grønne områder, hvor beskæring, hækklipning og græsslåning ofte er en meget vigtig del af en aftale.

Er der store fællesarealer?

Græsslåning er mere end en fast opgave, for i perioder med meget regn kan det kræve en klipning ugentligt, derfor følger vi nøje hvordan græsset ser ud og klipper det, så det altid står frisk og nyklippet. I Boligforeninger og ejerforeninger med meget græs er det ofte vigtigt for beboerne at de grønne arealer er friske og indbydende.

Hækkeklipning skal som regel gøres et par gange om året, og sørger for at fællesarealer og boligforeningen tager sig godt ud. Hække kan være af mange forskellige typer, og hver hæk har oftes forskellige beskæringskrav udfra periode og sæson. Det tager vi naturligvis højde for, og udfører klipningen på de helt rigtige tidspunkter, så det bliver bedst og billigst. 

Beskæring er ofte en årlig fast opgave på mange grønne arealer, hvor frugttræer, buske og større planter skal beskæres for altid at være smukke, og give størst mulig udbytte af æbler, pærer og blommer til alle brugere af området.
Vi kender hver enkelt sort, og ved præcis hvordan de skal beskæres bedst mulig, både for den bedste tilstand på planten men også for størst mulig udbytte af frugttræerne.

Selv med sne, frost og slud vil det grønne springe ud

Stier og veje kan i vinterhalvåret været plaget af vintervejret, derfor kan i med fordel få saltet og ryddet sne som en del af løsningen hos os. Vi har overvågning 24/7 i vinterhalvåret, og rykker ud lige så snart der er tegn på frost eller sne.

Glatførebekæmpelse, snerydning og saltning.

Læs mere om glatførebekæmpelse

Vi elsker det grønne, og er derfor ekstra opmærksom på beplantningen i vinterhalvåret, så opdager vi skader reagerer vi på det hele året, så i ikke skal have omlagt dele af arealet på grund af frost eller salt skader på de grønne beplantninger.

Derfor er det en fordel at lave en helårs aftale med Kjærgaard Anlægsgartner.

Læs mere om vinterpleje af boligforeningens områder

Altid friske fællesarealer til en fast post på budgettet

Sammenlign med dit nuværende budget helt uforpligtende.
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Jeg ønsker tilbud på følgende services:
GræsklipningHækkeklipningBeskæringSnerydning