NYANLÆG

En flot tilpasset belægning og beplantning kan give et hus personlighed og skabe hyggelige rammer for sommeraftenerne.

Kjærgaard Anlægsgartner udfører både store nyanlæg i forbindelse med f.eks. opførsel af nye huse, og mindre opgaver som f.eks. en solterrasse eller etablering af et bed.

Det er vigtigt at vide, at kvaliteten begynder under belægningen. Selv de smukkeste sten mister udseende og værdi, hvis underlaget ikke er professionelt lagt og belægningen derfor har bølger og huller.

En smuk belægning fortjener mindst lige så smukke grønne omgivelser. Planter er med til at tilføre en have sjæl, og det kan være en fornøjelse at følge årets gang i den velanlagte have. Foråret spirer frem i bunden af bedet med de farverige løgplanter, sommeren dufter af lavendel og roser, efteråret lokker med velsmagende æbler og om vinteren tiltrækkes fuglene af havens bær.

Et af havens mest grundlæggende elementer er græsplænen. Kjærgaard Anlægsgartner har stor erfaring med etablering af græsplæner; både ved såning af græs og lægning af rullegræs. Vores greenkeepers ekspertise sikrer at du får præcis den græstype der passer til din have.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforbindende møde, hvor vi kan vise mange forskellige muligheder og komme med forslag til Deres nye have. Vores gode samarbejde med Anne Marie Skjødt, havearkitekten, betyder at vi også kan tilbyde havetegninger af høj kvalitet. Havetegninger giver et godt overblik over haveanlægget og mulighed for at dele projektet op i mindre dele, hvis I ønsker det.

IMG_4036

ANMELDELSER