PÅ FORKANT MED VINTER OG KULDE

Vinterpleje af boligforeningens fællesarealer

Det kan komme med få timers varsel, frosten og sneen. Heldigvis står vi klar og har hurtig efter fjernet sneen eller saltet det glatte gangstier.

Vinterpleje af foreningens fællesarealer til en fast post på budgettet

Sammenlign med dit nuværende budget helt uforpligtende. Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Jeg ønsker tilbud på følgende services:
GræsklipningHækkeklipningBeskæringSnerydning

Vinterpleje af fællesarealer til foreninger

Snerydning og glatførebekæmpelse er afgørende for beboernes sikkerhed, og manglende rydning eller saltning kan i sidste ende føre til erstatningskrav mod foreningen. Derfor er en professionel udførelse meget vigtig.

Kjærgaard Anlægsgartner har mandskab på standby hele vinterhalvåret, klar til at salte eller fjerne sne, vores maskinpark har snerydnings- og salt maskiner i de størrelser der passer til jeres behov. Det er vigtig for os at maskinerne passer til området, så undgår vi store og tunge maskiner ødelægger beplantningen.

Vi tilbyder flere muligheder for glatførebekæmpelse

Når vinterkulden rammer sker det ofte med kort varsel. Vi rykker hurtigt ud for at snerydde og salte på både kommunale veje, stier og fortove, samt virksomhedsadresser og boligforeninger.

Vi har mange års erfaring med professionel snerydning og glatførebekæmpelse, både kommunalt og for boligforeninger. Vi benytter Vejdirektoratets sne og is-meldingssystem, der sikrer at der kun bliver saltet og ryddet sne, når der er behov.

Vi tilbyder også snerydning og saltning for virksomheder, der sikrer at regler overholdes og at medarbejdere og kunder kan færdes sikkert på virksomhedens områder.

Vent ikke på snevejret og frosten – før du bestiller snerydning

Det er en rigtig god idé at planlægge jeres snerydning tidligt i sæsonen. Når først kulde og snestormen raser kan det være svært at finde ledige folk til at levere ordentlig og stabil snerydning og saltning. Vi tilbyder både løsninger, hvor snerydning kombineres med anden vedligeholdelse samt snerydning og saltning uden andre services.

Vil du have et gratis tilbud på snerydning og saltning, så kan du bruge vores online kontaktformular her på hjemmesiden – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vinterpleje af foreningens fællesarealer til en fast post på budgettet

Sammenlign med dit nuværende budget helt uforpligtende. Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Jeg ønsker tilbud på følgende services:
GræsklipningHækkeklipningBeskæringSnerydning

Selv med sne, frost og slud vil det grønne springe ud

Ligger din forening i Nordsjælland, kan du få en snerydningsaftale med Kjærgaard Anlægsgartner. Udover du muligvis kan spare på budgetposten, tager vi særlig hensyn til den grønne beplantning. Har du også en aftale om vedligeholdelse af grønne områder, vil vi være ekstra opmærksom på frost og salt skader i på beplantningen. En samlet pakke som giver en fordel på vedligeholdelsbudgettet.

Læs mere om pleje af boligforeningens grønne områder